* GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND *

10X inspirerende boeken die je wilt lezen!

De producten van Quotecap zijn perfect voor iedereen die hard werkt om zijn dromen te verwezenlijken. Na de studie of het werk door naar de gym en 200% geven! ‘S avonds nog achter de studieboeken en vervolgens een side hustle starten... Quotecap is dan ook gestart met het idee om iedereen die echt actie onderneemt, en niet alleen blijft dromen, te inspireren met quotes en producten. Zodat je alles uit je dag kunt halen!  

Ik krijg dan ook vaak de vraag welke boeken nu écht de meeste impact op mij hebben gehad. En dan zowel op persoonlijk als op financieel vlak. Zoals je misschien al verwacht ben ik geen fan van romans, maar ik heb wel veel zelfhulpboeken en autobiografieën in mijn kast staan. En bijna ook allemaal gelezen (work in progress..). Op dit moment ben ik het boek 'ALI; een leven' van Jonathan Eig aan het lezen. Ik heb het boek nog niet uit, maar ik vind het nu al een aanrader!

Dat ik een groot fan van boeken ben kun je ook zien aan de hoeveelheid boeken die ik thuis heb verzameld. Door de jaren heen zijn er dan ook verschillende boekenkasten bij gekomen.. Yes, ook allemaal gevuld met pareltjes! Ik vind het heerlijk om door een boekenzaak rond te lopen en op zoek te gaan naar nieuwe boeken waar ik nieuwe informatie en inspiratie uit kan halen.

Iedere maand nadat ik mijn salaris heb ontvangen, ga ik opzoek naar twee nieuwe boeken. In mijn ultieme droom heb ik later een eigen bibliotheek bij mij thuis: een kamer gevuld met hoge kasten tot aan het plafond die de hele ruimte innemen en waarbij alle planken gevuld zijn met mooie boeken. Uiteraard met een heerlijke leesstoel erbij en een openhaard! Maar voor nu moet ik vooral nog even doorsparen, qua boeken én geld.   

Genoeg gepraat, hieronder tref jij een lijst met de 10 boeken die mij persoonlijk het meest hebben geraakt. Ik ben heel erg benieuwd welke boeken in jouw top 10 staan en ik ben altijd op zoek naar leestips!  

 

TOP 10:

 1. The Magic of Thinking Big, David J. Schwartz; 
 2. Tools of Titans, Timothy Ferriss
 3. Rijke pa arme pa, Robert Kiyosaki; 
 4. Je ongekende vermogens, Tony Robbins:
 5. Shoe Dog , Phil Knight;
 6. The 4-Hour Work Week, Timothy Ferriss;
 7. Think and Grow Rich, Napoleon Hill; 
 8. The Little Book That Still Beats the Market, Joel Greenblatt;
 9. The Art of Uncertainty, Dennis Merritt Jones; 
 10. Principles, Ray Dalio; 

 

Ik ben heel benieuwd welke boeken jij nog mist in deze lijst! Welk boek ligt er bij jou op dit moment op jouw nachtkastje?  

“A room without books is like a body without a soul.”

-Marcus Tullius Cicero-


2 comments

 • Een aantal boeken:
  - Pablo Escobar (geen uitleg nodig)
  - Het zijn net mensen (hoe al het neppe nieuws ons hersenspoeld). Echt een aanrader als je er achter wil komen hoe nep al het nieuws van NOS, RTL etc eigenlijk is.

  Raysbracelets
 • Leuk artikel! Ik ga nu beginnen in het boek ‘Identiteit’ van Francis Fukuyama.

  Milan

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published