* GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND *

FAQ

Welkom bij de FAQ pagina. Hier vind je een overzicht van vele vragen welke wij ontvangen over onze producten: 
 
Hoe lang duurt het voordat ik mijn product ontvang?

Wij versturen het pakket altijd zo snel mogelijk, echter kan het gebeuren dat de postbode er ietwat langer over doet. Normaal zou het product altijd binnen 2 - 4 werkdagen worden geleverd. 

Heb ik garantie op mijn product?

Je hebt een garantie van 3 maanden op onze producten. Echter indien er iets geks gebeurd na deze drie maanden dan horen wij het graag en vinden wij vast een passende oplossing!
 
Kan ik het product ergens ophalen?

We zijn een erg jong bedrijf en hebben geen eigen winkels. Het is dan ook niet mogelijk om het bestelde product ergens op te halen. Wellicht veranderd dit in de toekomst!
 
Hoe kan ik het product retourneren?
 
Je hebt 14 kalender dagen om een product te retourneren, nadat je het hebt ontvangen. Indien je een product wil retourneren stuur dan een mail naar info@quotecap.com met jouw order nummer. Zie artikel 11 van de Terms and Conditions voor de stappen welke je dient te ondernemen. 

Graag tevens in het kort jouw gegevens meesturen bij het pakketje. De retourkosten voor het versturen van het product zijn voor eigen rekening. De mogelijke retourkosten welke quotecap heeft om het product weer terug te sturen zijn voor rekening van quotecap. 

Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen zullen wij het geld terugstorten op de rekening waarmee is betaald. Dit zal binnen 2 - 5 werkdagen gebeuren. 
 
Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten! Quotecap betaalt deze kosten voor jou! 

Indien je een product (buiten Nederland) bestelt, dan zullen wij verzendkosten rekenen. Dit zal te zien zijn bij de check out van jouw shopping cart. 
 
Is mijn betaling veilig?
 
Onze webshop is beveiligd met de hoogste standaarden. Wij gebruiken Mollie Payments zodat jij online met een gerust hart aankopen kan doen. 

Indien jij nog een vraag hebt welke hierboven nog niet is beantwoord. Stuur dan aub jouw vraag naar info@quotecap.com en wij proberen om binnen 24 uur te reageren.    

 

 
quotecap usa tour

quotecap - snapbacks - streetwear - quotes - fashion - inspiration - hood